lunes, 9 de febrero de 2009

Шон і Женя Карр протестували в Ужгороді проти кризи, а Тимошенко може стати бабусею

На вихідних в Ужгороді гуляли байкери, причому не просто так - а борючись із кризою. Із різних міст і навіть країн приїхало близько трьох сотень людей. Крім українських були ще з Росії, Білорусі, Чехії, Польщі та Угорщини. Роздзинкою програми стала чета Карр - зять і дочка прем'єр-міністраЮлії Тимошенко. Причому Женя помітно погладшала, але чи справді український прем'єр скоро стане бабусею, в оточенні Карр не коментують, пише газета"Сегодня".

Програму розважального шоу головний байкер Ужгороду Олександр Суханов назвав "АнтиКрисіс". "Ми просто стараємося, щоб люди хоч на три дні забули про кризу і повеселилися", - зазначив він.

Щоб розсмішити публіку, учасники акції вбралися в "антикризові" наряди: старі спортивні костюми, кеди і тілогрійки часів СРСР, а також шоломи з написом "АнтиКрисіс".

Вони наливали всім охочим на вулиці глінтвейн і віскі. Потім байкери змінили своїх залізних коней на циганські брички. Вони орендували їх з десяток у місцевих циган і близько години роз'їжджали по центру Ужгорода.

Увечері байкери гуляли в одному із місцевих нічних клубів. "Деякі завезли свої мотоцикли прямо до зали, але більшість приїхали на дорогих машинах і бричках. Шона Карра я бачила без дружини, але з двома хлопцями, які були схожі на охоронців. Він хотів замовити своє улюблене віскі, але у нас його не було. Як на мене, він сильно схуд", - розповіла співробітниця нічного клубу Маргарита, яка працювала на байкерськом шоу.

Ужгородські байкери говорять, що Шон веселився від душі. "Він був у хорошому гуморі, і навіть зіграв декілька пісень", - поділився Суханов.

За словами Маргарити, гуляли хлопці всю ніч. "Вони таке витворяли і на сцені, і в залі. Наприклад, один прив'язав до своєї ноги залізну гирю, інший ходив залою у якомусь парику. Замовляли спиртне, м'ясо і солодощі. Багато веселилися, була жива музика. Веселилися з 8 вечора до 3-4 ранку", - розповіла вона.

У червні 2008-го лідер DVS став фігурантом українських міліційних хронік. Гарячий британський хлопець, за повідомленнями ЗМІ, виявився кривдником бійців внутрішніх військ, які не дали йому і його дружині проїхати на мотоциклі на одеський пляж "Ланжерон".

Словесна перепалка з військовослужбовцями нібито переросла в бійку, в якій від кулаків Шона постраждало декілька людей. Після чого зоряну пару перепровадили в одне з місцевих управлінь міліції. Втім, вже через день МВС України визнало самого Карра постраждалим в інциденті з правоохоронцями.

No hay comentarios: