viernes, 12 de diciembre de 2008

Рада продовжить "антикризову роботу"

Верховна Рада України розпочала роботу. Для участі в пленарному засіданні парламенту в п'ятницю зареєструвалось 435 народних депутатів. Сьогодні ВР має намір продовжити свою "антикризову роботу".
Зокрема, депутати планують внести зміни до Закону про Держбюджет на 2008 рік (урядовий законопроект №3308). Крім того, в планах ВР - заборонити банкам в односторонньому порядку змінювати умови кредитного договору і договору банківського внеску. Відповідний проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів №3343 включено до порядку денного на п'ятницю, 12 грудня.
Разом із тим, Верховна Рада має намір розглянути в другому читанні президентський проект закону про амністію №2280.
Однак у опозиції свої плани. Сьогодні лідер Партії регіонів Віктор Янукович мав намір обговорити питання про передачу Бюджетного комітету ВР єдиній опозиційній фракції, що залишилася в Раді, - Партії регіонів - і запропонувати на посаду голови Комітету Миколу Азарова, інформує ЛІГАБізнесІнформ.
Зазначимо, що Блок Юлії Тимошенко наполягає на тому, щоб сьогодні на засіданні Верховної Ради заслухали звіт голови Національного банку України Володимира Стельмаха.

No hay comentarios: