viernes, 18 de septiembre de 2009

Ющенко переконаний, що демократія - це єдиний спосіб мати незалежну Україну

Віктор Ющенко переконаний, що під час наступних виборів президента кандидат повинен говорити з виборцями не використовуючи популізм, а відверто, чесно і з погляду стратегічної перспективи нації

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що під час наступних виборів президента кандидат повинен говорити з виборцями не використовуючи популізм, а відверто, чесно і з погляду стратегічної перспективи нації. Про це голова держави заявив в інтерв'ю американському агентству Bloomberg, повідомляє прес-служба президента.

Відповідаючи на запитання про принципи, з якими він йтиме на президентські вибори, Ющенко заявив: "Демократія - це єдиний спосіб мати незалежну Україну. Будь-яка тоталітарна влада, яка була або яка може прийти, приведе до залежності".

"І я пишаюся тим, і мені легко пояснити виборцеві, що демократичні принципи, з якими я прийшов в політику, для нас важливі", - додав він.

На думку президента, таке його переконання підтверджується "основними соціально-економічними і політичними досягненнями останніх 4 років".

"І тим фактом, що українці за останні роки стали більш політично сформованими і свідомими", - упевнений Ющенко.

Зазначимо, що виборча кампанія з виборів президента розпочнеться 19 жовтня. Про це заявив нещодавно заступник голови ЦВК Андрій Магера.

"Виходячи з тих днів, що визначені законом (тривалість виборчої кампанії - 90 днів), це має бути 19 жовтня 2009 року", - заявив член ЦВК.

No hay comentarios: